Doe het zelfWanneer je overweegt om je elektriciteit zelf te plaatsen of te vernieuwen in je woning ben je hier alvast op de juiste plaats terecht gekomen.


Bij een elektrische installatie is de kostprijs van de inbouwdozen, schakelaars, kabels, zekeringen eigenlijk niet zo hoog. De grootste kost gaat naar de werkuren van de elektricien.


Meestal is het probleem, wanneer je wil starten met een doe het zelf elektriciteit pakket, dat het moeilijk is om te weten wat je moet doen en in welke volgorde je best werkt. Alle werkzaamheden zijn namelijk aan elkaar gelinkt waardoor je niet altijd kan starten met een bepaalde zaak voor je een andere hebt uitgevoerd.


Met onze hulp kan jij zelf je elektrische installatie al dan niet volledig uitvoeren.


Wil je hulp van een elektricien dan kan dit ook. Dan komen wij persoonlijk bij je langs om je alles stap voor stap uit te leggen. Wil je toch niet alles zelf doen, dan kan deze ook instaan voor de verdere afwerking, alsook te voldoen aan de wettelijke normen.


Wij kunnen ook zorgen voor de aansluiting van de verdeelkast, tekenen van plannen, de keuring, aansluitingsaanvraag, levering van de juiste materialen enz.


Meer weten?   info@sntse.be   of   +32 (0)470 / 68 39 84© 2014 Stijn Neirynck Technical Services